Reijosen Katriina tässä moi.

Sivulauseen takaa löytyy uuttera ja kaikessa mukana oleva tehomimmi, jolle kirjoittaminen, kulttuuri ja tarinoiden kuunteleminen ovat elämän suola.

Katriina Reijonen istuu puun rungon päällä Saaren kansanpuistossa

Tykkään kirjoittamisesta.
Olen aina tykännyt.

Jo koululaisena sain jatkuvasti olla pyytämässä lisää ainekirjoitusvihkoja, kun tarinat venyivät. Kirjoitin lapsena kirjeitä, tarinoita, runoja, päiväkirjaa... Aina kaikkea, mitä mieleen juolahti. Kirjoittaminen on ollut aina minulle tapa ilmaista itseäni.

Opiskellessani media-assistentiksi Loimaan ammatti- ja aikuisopistossa vuosina 2007-2010 pääsin työharjoitteluun Forssan ja Loimaan Viikkouutisiin. Harjoittelu poiki pestin avustavana toimittajana. Olin vasta 17-vuotias ja mieleen on jäänyt, kuinka ajelin mopolla räntäsateessa raportoimaan kaikenmaailman kunnallispoliittisista koukeroista, joista en ymmärtänyt yhtään mitään.

Vuonna 2009 Loimaan Lehti nappasi minusta kopin ja saman konsernin Auranmaan Viikkolehti seurasi vanavedessä. Tein töitä freelancerina vuoteen 2013 saakka, jolloin lähdin etsimään identiteettiäni muihin hommiin.

No, ei se kirjoitustarve laantunut. Uusi urakriisi koitti vuonna 2017, jolloin palasin juttusille tuttujen päätoimittajien kanssa. Ilokseni sain lämpimän vastaanoton, olivat kuulemma vähän kaipailleetkin minua takaisin remmiin.

Lokakuussa 2017 perustin oman toiminimen, KR Viestinnän, jonka kautta teen lähinnä freelance-toimittajan hommia, mutta myös muita markkinointi- ja viestintäalan töitä. Vuonna 2022 yhtiöittämisen myötä nimi muuttui Sivulauseeksi.

Nautin työstäni joka ikinen päivä. Jopa niinä päivinä, kun mistään ei tule mitään.

Kalenteri ja kynä, valmiina sopimaan tapaamisaika

Katriina Reijonen

Sivulause Oy

Laskutusosoite:
Terttulankatu 1-3 as. 2
32200 Loimaa

Ota yhteyttä!

Email: katriina@krviestinta.fi
Phone: +358 50 337 2527

Y-tunnus: 3300844-7

Muualla

Facebook 
KR Koti